De hogy szív alakú - Ugyan mitől?

házasság hete 2019 panka&pietro egyszínű fehér terítő vízálló design

Aki figyelt (fel a kezekkel!), az már reklamált magában, hogy 7 konyhai randit ígértem. Eljött a pillanat, itt a hetedik is! :)

Így készült a képen látható virslis tükörtojás:
A virsliket hosszában majdnem végig kettévágtam, az utolsó kb. 2 cm-en hagytam csak egyben. Az elvágott részeket kifordítottam, az így kialakult szív forma csücskét egy fogpiszkálóval megtűztem. A virsli szíveket már csak serpenyőbe raktam (kis forró olajra), és mindegyikbe egy tojást ütöttem. Egy tojásra egy csipet só, fedő rá, kis láng, és egyszercsak kész lett. Mire a tojás megsül, a virsli is pont jó lesz. Utána már ki lehet venni a fogpiszkálókat. Fiúk! Kápráztassátok el a feleségeteket, barátnőtöket! :)

A terítőn ezúttal nincs minta, egyszínű fehér. De amint látjátok, egy pár szál száraz fűféle is csodákra képes! Dekortapasszal ragasztottam a terítőhöz. Tökéletesen tart, de könnyen le is jön, nem hagy nyomot, ha már le akarom szedni. És mit szóltok a szürke kavicshoz, amin szív alakban barnás folt van? :D Fotózás közben találtuk a gyerekek kavicsgyűjteményében. Sosem értettem, minek kell újabb és újabb vödröket megtölteni gyűjtött kavicsokkal... Ezt az egyet azért most féltettebb helyre raktam. A saját kavicsgyűteményembe... ;)

 

 

Panka