Járvány idején

ÉRINTÉSMENTES csomagátadással együtt lassíthatjuk a vírus terjedését!

 

Felhívjuk a figyelmet, hogy a korona vírus miatt az utánvétbeszedés fokozott fertőzésveszélyt jelent a vásárlóra és a futárra nézve egyaránt.

Ezért tisztelettel arra kérjük a kedves vásárlókat, hogy az érintésmentes csomagátadást preferáljuk. Ennek érdekében válasszuk a kényelmes és biztonságos gyorsutalásos online fizetési módot. Tudjuk, hogy az ember a nehezen összespórolt pénzét nem szereti több héttel előre bizonytalanul kifizetni és különösen nem szereti a macerás dolgokat. Ezért fokozott figyelmet fordítunk a Panka&Pietro webshopban kínált termékek elérhetőségének pontos karbantartására, a vevővel folytatott alapos kommunikációra, illetve kialakítottuk a számítógépről és mobil applikációból az e-mail-re történő egyszerű, kényelmes és biztonságos gyorsutalás lehetőségét. A vevő tehát akkor fizeti ki a csomagját, amikor átadjuk, s a futár a depó távolságától függően pár napon belül kézbesíteni tudja. Átadáskor már elegendő lesz a személyigazolványt bemutatni.

(Jótanács: Csomagátvételkor javasoljuk gumikesztyű és védőmaszk használatát, illetve a csomag fertőtlenítését, esetleg pihentetését 1-2 napig. Ilyen módon jelentősen csökkenthető a vírus túlélési esélye, így az átfertőzés veszélye.)

 

Gyorsutalás cégünk OTP banknál bejelentett és jóváhagyot, könnyen megjegyezhető e-mail címére: info@pggh.hu

Biztosítsunk a telefon számára internetkapcsolatot, majd a telefonon lépjünk be a bankunk mobilapplikációjába és válasszuk az egyszerű, kényelmes és biztonságos gyorsutalást. Az utalandó összeg és az e-mail cím (info@pggh.hu) beírása után hagyjuk jóvá az utalást. Ezzel kész is vagyunk. Néhány pillanat után megérkezik számlánkra az utalás és engedélyezzük, hogy a futár kiszállítsa a depóból és kézbesítse Önnek a csomagot.

(Jótanács: Nyílvános helyen WiFi hálózatrra kapcsolódás előtt telepítsünk WiFi védelmet és mindíg kapcsoljuk ki a Bluetooth kapcsolatot!)

 

30 kg-nál nehezebb csomagok

A 30 kg-nál nehezebb csomagok esetében, kérjük számítson rá, hogy a szállítmányozó csak a kapuig / bejáratig húzhatja szilárd útburkolaton a raklapos csomagot. Zárt térbe nem áll módjukban belépni. Szállítmányozó partnerünknél, a GW-nél nem tud kártyával utánvét fizetni. A készpénzes utánvét beszedést pedig a jelenlegi helyzetben átmenetileg szünetelteti. Bővebben a GW oldalán olvashat erről.

 

Ha kérdése merül fel, elérhetőek vagyunk, igyekszünk gyorsan válaszolni!

Köszönjük az együttműködést és a segítséget!

Panka & Pietro