3in1 Csupafül kirakó

panka&pietro kirakó Fésűs Éva: Csupafül 22 meséje

 

Az a helyzet, hogy nagyon jó dolgom van. Álmodhatok, és amit tudok, valóra válthatom. Most is így történt. Megvalósult egy régi terv, elkészült egy kirakós játék a Csupafül mesekönyvhöz! :)

Ez a kirakó kapásból három kirakó három korosztálynak, hogy mindenki örülhessen a közös ajándéknak. Az első mese képét a nagyobbacskák rakhatják ki, a második mese képét a kisebbecskék, de hogy a legkisebbek se maradjanak ki a jóból, nekik is készült egy apróság a 11. mese képének részletével. A kirakó nem hagyományos formájú, és az anyaga sem a megszokott vastag papír. Vékony mágneses négyzet ill. téglalap alakú lapocskákból állnak össze a képek, amiket egy hűtőn vagy egy mágnestáblán lehet összetologatni. Mindhárom kép darabkái más méretűek, így könnyű szétválogatni.

Mehet a hűtőre a dobozban található fotóval együtt, ami segít kirakni a képeket. Aztán már csak tologatni kell az ujjacskákkal, hogy kialakuljon a kedves, részletgazdag kép, amin - hogy meg ne feledkezzünk róla - a mese tanulsága is felfedezhető.

A kirakó készletet itt találod a webshopban. Szuper ajándék lehet azoknak, akik már ismerik, szeretik Csupafül meséit!

 

Ui: A doboz egyik oldalán egy kék pötty van. Előbb-utóbb lesz sárga pöttyös kirakó is. Ezt azoknak súgom, akik sejtik, mit jelent... ;)

 

 

Panka