Év indító kedvezmény

panka&pietro scheppach isabella kedvezmény

Nem titkolt célkitűzésünk, hogy közös élmények gyűjtésére ösztönözzük benneteket. Hiszünk abban, hogy a közösen átélt élmények megerősítik a kapcsolatainkat. Ezért leginkább olyan programokat, társhonlapokat, termékeket népszerűsítünk és ajánlunk a figyelmetekbe a panka&pietro-n, amik alkalmasak lehetnek a közösen végzett munkához, szórakozáshoz, együttléthez. Így tehát arra biztatunk titeket, hogy ne egyedül használjátok a termékeinket, hanem barátaitokkal, társatokkal, gyermekeitekkel közösen éljétek át a játék, a kerti munka, az olvasás, a kreatívkodás vagy a természetben levés, a kempingezés, a drónozás nyújtotta élményeket.

Családunk nem nagytőkés befektető, hanem 100%-ban magyar mikro családi vállalkozás. Ez azt jelenti, hogy az anyagi lehetőségeink erősen korlátozottak. Így igyekezetünk ellenére nem minden esetben tudunk versenyre kelni a hatalmas multi webshopok nyújtotta szolgáltatásokkal, árakkal (például a beszállítóink sokkal szerényebb árrést kínálnak számunkra, hiszen nincs lehetőségünk százmilliós raktárkészleteket felhalmozni). Ami a hátrányunk az árversenyben, az az előnyünkre lehet a vevőinkkel a személyesebb kapcsolat kialakításában (például igyekszünk a megfelelő termék kiválasztásához sokféle segítséget nyújtani a saját, illetve a ti tapasztalataitok alapján, ezért ha egy termék használatával kapcsolatban megírjátok objektív véleményeteket, azzal minket és a többi vevőt is segíthetitek). Ha hezitáltok, nyugodtan érdeklődjetek, s végezzünk együtt "porfogó tesztet"!

Most új termékeink közül a kertben és műhelyben alkotást, dolgozást segítőket ajánljuk a figyelmetekbe, amiket január 10-én délig 5% kedvezménnyel vehettek meg!
Ezek a termékek a webshop-ban még feltöltés alatt vannak, csak a letölthető katalógusokban érhetőek el: itt a kerti cuccok és itt a barkácsolós szerszámok. Kérünk, email-ben jelezzétek a cikkszám és név megjelölésével az igényeket! A katalógusok akciós áraira is vonatkozik az 5% kedvezmény!

Az év indító kedvezménybe bevontuk a webshop-ban már elérhető lakókocsizáshoz (is) tartozó termékeinket is, ezeket itt találjátok.

Hajrá! :)

 

 

Panka